Terbe-tábor – önismeret és kreativitás

Terbe-tábor Aszófőn

Nyári, napközis táborunkat idén két turnusban szervezzük. A tábor helyszíne a már sokak által ismert TERBEtér, ahonnan a levendulaültetvényen keresztül fantasztikus kilátás nyílik a Tihanyi Apátságra és a Balatonra. A tábor helyszínét gyakran látogatják az erdei vadak, igazi csend és béke honol a környéken, és ezt a csendet majd csak a gyerekek hangja fogja megzavarni. Hamisítatlan, békés, gyönyörű környezetben tölthetik a gyerekek ezt a néhány napot velünk.  Minden adott lesz a szórakozáshoz, tanuláshoz és alkotáshoz. (Továbbiakban lásd a leírást!)

 

Kategória:

Terbe -tábor Aszófőn

Nyári, napközis táborunkat júliusban szervezzük. A tábor helyszíne a már sokak által ismert TERBEtér, ahonnan a levendulaültetvényen keresztül fantasztikus kilátás nyílik a Tihanyi Bencés Apátságra és a Balatonra. A tábor helyszínét gyakran látogatják az erdei vadak, igazi csend és béke honol a környéken, és ezt a csendet majd csak a gyerekek hangja fogja megzavarni. Hamisítatlan, békés, gyönyörű környezetben tölthetik a gyerekek ezt a néhány napot velünk. Minden adott lesz a szórakozáshoz, tanuláshoz és alkotáshoz. (Lásd a csatolt képeket!)

A nap egyik részében nem csak barangolunk, és gyönyörködünk a természetben, hanem önismereti játékokat játszunk, megtanulnak a gyerekek relaxálni, és hozzásegítem őket a pozitív életszemlélet elsajátításához különféle játékok és gyakorlatok segítségével. Közben memóriajátékokkal is ismerkedhetnek, amely képessé teszi arra, hogy a tanulás könnyebben, gyorsabban menjen az iskolában is. A foglalkozásoknak ezt a részét én magam csinálom.

A tábor másik részét Terbe János, iparművész vezeti. Balatoni nádból és papírból sárkányt, hajókat és egyéb alkotásokat készíthetnek, természetes anyagokból igazi kis mesterművek születhetnek, amelyeket a gyerekek a helyszínen már kipróbálhatnak, majd hazavihetnek magukkal. A kis alkotók önbizalmukat és saját képességeiket megismerhetik alkotásaikon keresztül, bepillantást nyerhetnek a környezettudatosságba is,  és ebben segítségükre leszünk mindketten.
Napi időtartam: 9.00-16.00 között.
2023. július 24-27.
Tábori költség: 45.000 Ft/fő
Testvérkedvezménnyel: 43.000 Ft/fő

Korosztály: 9-14 évesek
Van lehetőség arra is, hogy csak 1-1 napon vegyenek részt a gyerekek a táborban.
Egyéni tábori költség: 15.000 Ft/fő/nap
Étkezést külön lehet rendelni, ennek ára 2.000Ft/fő + doboz, vegetáriánus ételek is rendelkezésre állnak. A jelentkezés megjegyzésében kérjük az étkezés igénylésének jelölését is. Természetesen magukkal hozott elemózsiát is fogyaszthatnak a gyerekek.

Fontos! A tábori költségek felét (első részletét) kell jelentkezéskor kifizetni, a második részletet a tábor megkezdése előtt kérjük rendezni, erről ekkor díjbekérőt is küldünk.

Szeretettel várjuk a gyerekeket!