A capoeira (kapuéra) tábor második napján elvesztettük a szobakulcsunkat. A többieknek mondtam, hogy mondogassuk magunkban: megvan a kulcs, és még aznap MEGLETT! A szobatársaim most már menni szeretnének és mennek is szeptemberben az agykontrollra.

Köszönöm a lehetőséget a beszámolóra!

Az agykontrolltanfolyam óta minden nap magamtól, ébresztőóra nélkül, vagyis ébredéskontrollal ébredek. A tanulás is sokkal könnyebben, gyorsabban megy! 

Az agykontrolltanfolyam elvégzése után hamarosan kipróbáltam a fájdalomkontrollt. Apukámnak nagyon fájt a feje, és a fejfájáskontroll segítségével sikerült elmulasztanom.
Egyik nap biológiából dolgozatot írtunk. Előző este lementem alfába, és azt programoztam, hogy másnap csupa jó válaszokat adok a kérdésekre, és láttam magam előtt a kiosztott biosz dolgozatomra írt ötöst. Így is lett, minden úgy történt, ahogyan beprogramoztam! 

Múltkor fel akartam hívni a barátomat a mobilomon, de nem találtam sehol. Gyorsan összetettem a három ujjamat, és szinte azonnal beugrott, hogy a telefonomat a nadrágom zsebében felejtettem. 

Az agykontrolltanfolyam elvégzése óta sokkal gyorsabban tanulok.
Amikor az unokatestvéremnek kihúzták a fogát, nagyon fájt utána neki. Fájdalomkontrollal sikerült a fájdalmát szinte teljesen megszüntetnem.  Ráadásul minden reggel ébresztőóra nélkül, az ébredéskontroll segítségével ébredek. Nagyon jó, hogy elvégeztem a tanfolyamot! 

Mióta megtanultam az agykontrolltanfolyamon a háromujj-technikát, sokkal gyorsabban és könnyebben tanulom meg az angol és a német szavakat.

Gondoltam írok pár sort a Márkról, hisz megígértem. Könnyen sikerült beilleszkednie, nagyon hamar elfogadták az osztálytársai, és már vannak barátai. Tartja a kapcsolatot pár régi osztálytársával! Hiányoznak neki! Tanulás szempontjából eddig meglepően jól produkál! Vannak tantárgyak, amit más könyvekből tanultak, mint a Márk és kell egy-két dolgot pótolni. Jár focizni, beválasztották a serdülő csapatba!

Fizikából nem volt idő készülni, pedig másnap írtunk (volna) dolgozatot. Aztán eszembe jutott, amit tanultunk a titkos üzenetküldésről, gondoltam kipróbálom. Éjjel küldtem üzenetet Móni néninek, a fizika tanárnőnknek, és nagyon szépen megkértem, hogy ne írjunk, mert nem tudtam rá tanulni. Azt is megígértem, hogy a következő alkalommal nagyon készülni  fogok rá! Másnap  “elfelejtette” megíratni a dolgozatot! 

A háromujj-technika segítségével ötösre írtam meg kémiából a kénről szóló írásbeli feleletet. Más:
versenytáncolok. Első versenyünkön vettünk részt, és én nagyon izgultam. Összetettem a három ujjamat, és utána már teljesen nyugodtan táncoltam végig a következő táncokat. Első versenyünk ellenére egészen jók voltunk. 

Decemberben, miután elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, rögtön másnap az alváskontrollt használtam. Beállítottam magamban a képzeletbeli órát. Reggel egyetlen egy percet késtem, hát nem csodálatos?
December vége felé anyukámnak fájt a feje. Emlékeztem, hogy erre is tanultunk  valami gyógymódot.
Egyből a fájdalomkontroll jutott eszembe. Elmagyaráztam anyukámnak, hogy most mit fogok csinálni. Amikor lefeküdt pihenni még egy-két pillanatra beleszúrt a fájdalom, utána teljesen elmúlt.

Időpontok, árak

7-10 éveseknek

2018. június 2-3. - Budapest
2018. július 16-17. - Budapest
2018. augusztus 21-22. - Budapest
2018. szeptember 8-9. - Budapest
2018. október 6-7.- Budapest
2018. november 17-18. - Budapest
2018. december 15-16.- Budapest

Jelentkezés tanfolyamra

Egyéni foglalkozás

 

10-14 éveseknek

2018. június 9-10. - Budapest
2018. július 4-5. - Budapest
2018. augusztus 15-16. - Budapest
2018. szeptember 29-30. - Budapest
2018. november 3-4. - Budapest
2018. december 1-2. - Budapest

Jelentkezés tanfolyamra

Egyéni foglalkozás

Árak

Részvételi díj: 22.000.-/fő
Testvérkedvezmény : 3.500.-/fő
Ismétlési díj: 7.000.-/fő 


*A lezárt tanfolyamokra jelentkezni már nem lehet, de az eddigi jelentkezők számára a tanfolyam létszámhatáráig a hely biztosított!