Az agyunk olyan, mint egy óriási teljesítményű szuperszámítógép, ami parancsra vár - és ezt a parancsot az egész testünkkel végrehajtatja. Gondolj bele: ha elképzelsz magad elé egy citromot, amelynek hideg, sárga héján egy-egy vízcseppet látsz, elképzeled, ahogy kettévágod és beleharapsz - ugye, hogy beindult a nyáltermelésed? Pedig nincs előtted valódi, fizikai citrom, nem tartod a kezedben és nem haraptál bele valóban. De akaratlanul is adtál egy parancsot az agyadnak, hogy indítsa el a megfelelő folyamatokat. Képzeld el, hány akaratlan folyamatot indítasz el így naponta! A stresszel milyen erős védekezési mechanizmusok járnak együtt! Az érzéseinkkel, érzelmeinkkel naponta hány órán, egy évben hány napon keresztül betegítjük vagy gyógyítjuk magunkat! 

Az agykontroll erre született meg. Hogy tudatossá tedd, milyen parancsokat adsz a szervezetednek, akár csak egy olyan kép magad elé idézésével is, mint a példában említett citrom. A felhasználási területe pedig hihetetlenül széles: a tanulástól, a hétköznapi rutinok könnyebbé és hatékonyabbá tételén keresztül a személyiség fejlesztésén át a családi  és munkahelyi problémák kezeléséig pontosan olyan széles a paletta, amilyen gyakran az agyadnak parancsokat adsz - azaz a teljes életünket fedi le.

gyermekagykontroll3

A gyerekek számára ezt a tudást, ezt a lehetőséget nyitja meg a gyermekagykontroll. Értelemszerű, hogy egy 7-14 éves iskolásnak nem kezdhetünk az agy működéséről, EEG-görbékről beszélni - pedig neki is nagy szüksége van mindezekre a technikákra, hogy a saját életében, a saját szintén használhassa azokat. Egy kisgyerek élete még sokkal több munkával és stresszel zajlik, mint egy felnőtté - hiszen ő mindent most lát, tapasztal és tanul meg először. Az ábécé elsajátítása csak felnőtt fejjel tűnik könnyűnek...

Erre a komplex problémára, a rossz álmok megszüntetésétől a figyelemproblémák és a fizikai fájdalmak kezelésén át a rossz szokások megszüntetéséig és a pozitív gondolkodásra, "helyes programozásra" nevelésig nyújt megoldást a gyermekagykontroll. A jobb és bal agyfélteke párhuzamos használatára (hogy ne csak játékos legyen, de logikus is, hogy ne csak rendszerekben tudjon gondolkodni, de a kreativitása is fejlődjön), a helyes és elérhető célok kitűzésére nevel.

Nem vallás és nem világnézet, de az agykontroll már gyermekkortól kezdve óriási segítséget nyújt a világban való helytálláshoz. Gyermekeknek játékos, mesés, élvezetes formában.

gyermekagykontroll3.jjpg

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Egyéni foglalkozás

 

Időpontok, árak

7-10 éveseknek

2018. június 2-3. - Budapest
2018. július 16-17. - Budapest
2018. augusztus 21-22. - Budapest
2018. szeptember 8-9. - Budapest
2018. október 6-7.- Budapest
2018. november 17-18. - Budapest
2018. december 15-16.- Budapest

Jelentkezés tanfolyamra

Egyéni foglalkozás

 

10-14 éveseknek

2018. június 9-10. - Budapest
2018. július 4-5. - Budapest
2018. augusztus 15-16. - Budapest
2018. szeptember 29-30. - Budapest
2018. november 3-4. - Budapest
2018. december 1-2. - Budapest

Jelentkezés tanfolyamra

Egyéni foglalkozás

Árak

Részvételi díj: 22.000.-/fő
Testvérkedvezmény : 3.500.-/fő
Ismétlési díj: 7.000.-/fő 


*A lezárt tanfolyamokra jelentkezni már nem lehet, de az eddigi jelentkezők számára a tanfolyam létszámhatáráig a hely biztosított!