6 dolog, amiben segíteni tudok a gyerekednek

"Az egyik legjobb dolog a világon, ami egy gyerekkel történhet: a gyermekagykontroll. Felnőttként azt tanuljuk meg, hogyan javítsuk ki a hibáinkat - gyerekként azt, hogyan ne is kövessük el azokat!"

Ezt maga José Silva, a módszer kialakítója mondta. Tihanyi Rita pedagógus és gyermekagykontroll-oktató vagyok, lássuk, mi az a hat terület, amiben segíteni tudok a gyermekednek!

1. Hogy megértse: sokkal többre képes!

Volt egyszer egy diák, aki csak az egyetemi órájának a legvégére érkezett meg. Látott egy matematikai képletet a táblán és gyorsan felírta magának - azt hitte, ez a házi feladat. Következő alkalommal megmutatta a professzornak, aki mérhetetlenül megdöbbent: a diák egy megoldhatatlannak hitt problémára adott tökéletes megoldást.

A történet valóságos és tökéletesen bizonyítja: minden fejben dől el. Ha valamiről azt hisszük, megoldhatatlan, úgy is fogjuk kezelni és nem is fogjuk tudni megoldani. De ha nem korlátozzuk magunkat a gondolataink erejével, hanem megtanuljuk segíteni is magunkat velük, hatalmas sikereket érhetünk el.

A tanfolyamomon megtanítom a 2-10. osztályos gyerekeket, hogy higgyenek magukban és álljanak pozitívan a feladataikhoz!

tihanyiritafo

2. Megtanulhatja kezelni a stresszt

Borzalmasan nagy terheket cipelnek a gyerekek. Szoronganak, félnek, izgulnak. Sokan figyelemzavarossá, agresszívvá, dadogóssá válhatnak ettől. Belegondoltál már, hogy a gyerekeknek az iskola - munkahely.

Segítek, hogy felszabadultabban, félelmek és szorongás nélkül tudják megélni a gyermekkort. Azt az időszakot, amelyben az egész jövőjüket alapozzák meg.

tihanyiritafo
gyermekagykontroll-rajz.jpg

3. Megtanulhat jobban aludni és könnyebben felkelni

Volt már olyan, hogy pont egy perccel az ébresztő előtt keltél? Ez tanulható! Ahogyan arra is van megoldás, hogy az éjjel álomba tudd ringatni magad, miközben valami folyamatosan jár az agyadban és ébren tartana.

Az energikusabb létezés a jó alvással kezdődik - ebben is tudok segíteni!

Vélemények a tanfolyamról

Nézd meg más szülők és gyerekek visszajelzéseit, akik részt vettek már a tanfolyamon!

gyermekagykontroll

4. Rossz szokások elhagyása, jók felvétele

Tudtad, hogy ha valamit 28 napig rendszeresen csinálsz, az agyad automatikussá teszi? Szokásoddá válik. Így fel is lehet venni szokásokat és le is lehet szokni dolgokról - akaraterő nélkül.

Szívesen megtanítom, hogyan.

gyermekagykontroll
gyermekagykontroll-csoport-circle.jpg

5. Betegségek, fájdalmak kezelése

Tudtad, hogy az agykontroll (hivatalos nevén: alkalmazott pszicho-neuro-immunológia) államilag elismert, egészségügyi dolgozók számára akkreditált tanfolyam?

A gyermekagykontrollon sokat megtanítok a felnőttek számára is oktatott fájdalomkezelő és egészségmegtartó módszerek közül, amelyeket a gyerekek tapasztalataim szerint még jobban is végre tudnak hajtani, mint a felnőtt tanfolyamok résztvevői.

gyermekagykontroll2

6. Gondolati képek, vizualizáció

Hallottad már, hogy "amit meg tudsz álmodni, meg is tudod valósítani!"A vizualizáció, a "programozás" módszer lényege, hogy segíti a gyerekeket célokat kijelölni és koncentrálni a céljaikra. Eredményesebbek, sikeresebbek és céltudatosabbak lehetnek általa.

Tudom, mert én magam is eredményesebb, sikeresebb és céltudatosabb lettem ennek használatával.

gyermekagykontroll2