Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan lehet a tanfolyamra jelentkezni?
Ide kattintva lehet regisztálni a résztvevő legfontosabb személyes adatainak megadásával. A tanfolyami hely csak a részvételi díj befizetése után biztosított. A tanfolyam díját a jelentkezési lap elküldése után a 12083600-00042117-00100008 (Raiffeisen Bank) számú bankszámlára utalhatja át  Tihanyi Rita névre. Adatok a külföldi utaláshoz:

IBAN: HU92 1208 3600 0004 2117 0010 0008
Swift kód: UBRTHUHB

A testvérkedvezményt személyenként vagy összességében kell érteni?
Személyenként.

Mire jó az agykontroll-igazolvány?
A későbbiek során kedvezményes áron végezheti el a felnőtt-tanfolyamot. Éppen ezért fontos, hogy minden agykontroll-tanfolyamra érkező gyerek hozzon magával egy igazolványképet.

Van lehetőség arra, hogy a szülő ott maradjon a tanfolyamon a gyermekével?
Igen, van, de ez mindig a terem befogadóképességétől és a jelentkezők létszámától függ. Amrennyiben erre igény van,  igyekszünk megoldani. Fontos, hogy amennyiben a szülő is jelen van a tanfolyamon, csak megfigyelőként vesz részt, a tanfolyam menetét nem zavarhatja, a gyerek figyelmét nem vonhatja el. Természetesen a szünetekben, illetve a tanfolyam végén állok rendelkezésre.

Mennyibe kerül a szülő részvétele a kisebbek tanfolyamán?
A szülői jelenlét ingyenes.

Mi a tanfolyamok napirendje?
A tanfolyam tematikáját itt tudod elolvasni.

Általában 8:40 és 9 óra között kell a helyszínre érkezni. Az ettől eltérő időpontokat külön közlöm. Van egy hosszabb ebédszünet, kb. ¾ – 1 óra, amikor a gyerekekkel elmegyünk levegőzni, sétálni, mozogni, ha az időjárás is kedvez. Ha nem, akkor mozgásos játékokkal „lazítunk”, mert erre mindenképpen szükség van a nap folyamán.

A tanfolyamok időtartama

1. nap: 9.00 -16:00
2. nap: 9.00 -15:30

Mi történik akkor, ha a tanfolyam előtt megbetegszik a gyerek?
A tanfolyamot másik, későbbi időpontban is el tudja végezni. Ha ez nem felel meg, akkor a befizetett tandíjat visszautalom. Amennyiben nem érkezik jelzés arról, hogy a gyerek nem tud részt venni a tanfolyamon, úgy a részvételi tandíj árát nem áll módomban visszatéríteni, és nincsen mód későbbi részvételre sem.

A kifizetett  - és indokolt esetben elhalasztott -  részvételt egy naptári éven belül lehet igénybe venni.

A tanfolyamon – mivel ez egész nap tart – nem fáradnak el nagyon a gyerekek?
Nem. A tanfolyamokon nagyon sok érdekes, hasznos dolgot hallanak, tanulnak. Az oktatás játékosan, mesékkel, zenével, relaxálással egybekötve folyik – az életkornak megfelelően. Az oktatási szakaszok között szüneteket tartunk, és ezek gyakoriságát mindig a csapat „fáradtsági” szintjéhez igazítom.

 

A tanfolyamok időpontjának változtatását az oktató megbetegedése vagy egyéb gátló tényezők felmerülése esetén fenntartjuk! Ebben az esetben az adott tanfolyam - egyeztetést követően - egy másik időpontban kerül megtartásra.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a főoldalra